UA_BH_SKorea_OutdoorBranding_CO_Presentation_180404_Page_16.jpg
UA_BH_SKorea_OutdoorBranding_CO_Presentation_180404_Page_13.jpg
UA_BH_SKorea_OutdoorBranding_CO_Presentation_180404_Page_14.jpg

PROCESS

UA_BH_SKorea_OutdoorBranding_CO_Presentation_180404_Page_06.jpg
UA_BH_SKorea_OutdoorBranding_CO_Presentation_180404_Page_11.jpg

Yeo–Ju factory house outdoor branded environments

ROLE 

Graphic Designer and Environmental Designer

COLLABORATION

Under Amrour teammate Courtney Payne and South Korea staff Team

CONTEXT & OBJECTIVE

The Yeo–Ju Under Armour store is located at an outdoor outlet mall in South Korea. The purpose was to create a brand moment that would build brand awareness and increase traffic to Under Armour store. Our target audience were parents shopping with children. 

DESIGN OUTCOME

My teamate and I designed a sports field that acts as a play space for children with flooring made of recycled rubber. A sculptural “I WILL” was inspired by Under Armour’s brand statement. This shareable moment doubles as seating for parents to relax as they watch their children play.